На Тернопільщині розшукують психічно хворого чоловіка

Правоохоронці Борщівського відділення поліції розшукують 35-річного жителя села Цигани Борщівського району Івана Івановича Капалку. Розшукуватий хворіє психічними розладами. З дому вийшов близько 11:00 години 20 травні і досі не повернувся. Про зникнення чоловіка у поліцію повідомила його сестра.

 

Прикмети зниклого: ріст 182 см, середньої статури, лице кругле. Був одягнений в чорну шкіряну куртку, темний спортивний светр, синю футболку та сині джинси, кросівки темного кольору із помаранчевою вставкою спереду.

 

Усіх, хто бачив зниклого або володіє інформацією про його можливе місце перебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Борщові (03541) 2-12-45 або на лінію «102». Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині встановили вокальний рекорд

Наступна стаття

Зібрані півтони батарейок з Тернопільщини ніде переробити

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.