Під Тернополем розгромили циганський табір. Ромів розганяли кулями (Відео)


Понад 10 чоловік напали на циганський табір, який оселився у лісі поблизу Тернополя. Ввечері, коли роми на вогні готували вечерю, почули постріли та почали тікати.

 

За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола, під час нападу у наметовому таборі було семеро дорослих та тридцять троє дітей. До обласного центру вони приїхали із Закарпатської області. На прожиття заробляли збором та здачею металобрухту.

 

– Поліція розглядає кілька версій даної події. В першу чергу – це конфлікт між місцевим населенням та ромами, бо напередодні були скарги на негативну поведінку ромської спільноти на Тернопільщині,- каже Олександр Богомол.

 

Потерпілі стверджують, що вони на вогнищі готували вечерю, коли забігла група людей і пролунали звуки, схожі на постріли. Роми почали тікати в ліс. Під час сутички загорілися намети.

 

Нападників шукали патрульні поліцейські та група реагування патрульної поліції. За півтора кілометра від місця події правоохоронці зупинили групу осіб. Їх запросили у Тернопільське відділення поліції. З місця дебошу вилучили гільзи, ймовірно від пневматичної зброї.

 

Поліцейські опитують людей. За медичною допомогою ніхто не звертався. Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 296 частина 4 ККУ – Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

 

 

Попередня стаття

Зібрані півтони батарейок з Тернопільщини ніде переробити

Наступна стаття

На Тернопільщині вилучають зброю та вибухівку (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.