Рівень злочинності на Тернопільщині зменшився, – Олександр Богомол (НАЖИВО)


На Тернопільщині відбулися кілька резонансних подій. Поліція працює у штатному режимі. З понеділка ж перевили у посилений режим у звязку з Лігою Чемпіонів УЄФА, яка відбудеться у Києві. Загалом злочинність на Тернопільщині зменшилася на 12 відсотків. По таких злочинах, як зберігання зброї, то збільшилася на 51 відсоток, кількість наркозлочинів також збільшилась, – повідомив очільник Головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

 

По операції зброї, яка проходила на території Тернопільщини, 30 фактів вонепальної, з них 3 автомати, 6 карабівнів, 5 пістолетів, 6 обрізів, 3 одиниці саморобної зброї. Загалом, за рехультатами операції, проводили заходи по перевірці носіння легальної зброї. Перевірено 3 тисячі 450 власниківзброї, з них -у 85 виявили порушення. Право на носіння зброї у них вилучили.

 

Брифінг очільника Головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

Попередня стаття

На Тернопільщині вилучають зброю та вибухівку (НАЖИВО)

Наступна стаття

Винні у погромі циганського табору під Тернополем понесуть відповідальність, – Олександр Богомол

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.