У Тернополі черкащанин вкрав годинник, аби перевірити уважність продавця

У Тернополі в одному із магазинів на вулиці Острозького трапилася крадіжка. Невідомий чоловік поцупив у крамниці побутової техніки електронний годинник. Однак, злочин помітив продавець і повідомив у поліцію.

 

Крадієм виявився 27-річний житель Черкаської області. Свій вчинок пояснив тим, що хотів просто перевірити чи уважна продавця.

 

Патрульні завдяки камерам відеоспостереження з двох інших крамниць встановили, що черкащанин причетний ще й до крадіжок мобільних телефонів. Крадія затримали за ст. 208 КПК і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому інкримінують ст. 15 ККУ – замах на злочин та ч.3 ст. 185 ККУ. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі і довколишніх селах два дні не буде води

Наступна стаття

У Тернополі друзі “пригостили” неповнолітнього наркотиками

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.