У Тернополі і довколишніх селах два дні не буде води

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У зв’язку із плановим промиванням водопровідних мереж від 00 години  30 травня до 24 години 31 травня у Тернополі та довколишніх селах припинять водопостачання.

У КП «Тернопільводоканал» повідомили, без води тимчасово залишаться мешканці мікройонів “Пронятин”, “Кутківці”, “Дружба”, “Східний”, “БАМ”, “Аляска”, “Канада”, “Сонячний”, “Березовиця”, районів вулиць Глибока, Малишка, Дівоча, Польова, Сонячна, Новосонячна та довколишніх сіл Івачів Горішній, Івачів Долішній, Чистилів, Плотича, Гаї Шевченківські, Гаї Чумакові, Біла, Петриків, Байківці.
Починаючи від ранку 31 травня в окремих точках розподільчої мережі цих мікрорайонів та сіл може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, а отже – непридатна для вживання в питних цілях чи приготування їжі.
З пониженим тиском вода подаватиметься у помешкання жителів вулиць Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Стадникової, Чернівецька, Клінічна.
З водою будуть мешканці Центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”, вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).
Цілком відновлено водопостачання Тернополя й довколишніх сіл буде вранці 1 червня. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. 
Попередня стаття

На дорогах Тернопільщини виявлено майже 7 тисяч недоліків, – Василь Деревляний (Ефір)

Наступна стаття

У Тернополі черкащанин вкрав годинник, аби перевірити уважність продавця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.