У Тернополі на пляжі «Циганка» затримали нудиста (Фото)

 

Тернополянина, який голяка спав  у відпочинковій зоні, побачили перехожі. 44-річного чоловіка затримала патрульна поліція.

 

Про те, що на пляжній зоні спить чоловік без одягу вчора, близько обіду,  повідомив мешканець. Патрульні одразу ж відреагували і виїхали на місце. Як виявилося, чоловік був п’яний. Його розбудили та змусили одягнутися. Опісля доставили до відділку поліції, де і встановили особу.

 

За появу в громадському місці у нетверезому стані, а також за дрібне хуліганство на чоловіка складено два адмінматеріали.

 

Підготувала Тетяна БАБІЙ

 

Попередня стаття

На Бродівській у Тернополі частково перекрили рух автотранспорту

Наступна стаття

Винуватця смертельної ДТП у Тернополі Апеляційний суд залишив за гратами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.