Мешканці Слівенської не дали спорудити кіоск у сквері (Відео)


 

У Тернополі мешканці будинків на вулиці Слівенській б’ють на сполох. У їхньому сквері з самого ранку будівельники вивантажували металеві конструкції для спорудження ятки.

 

Ще о 7 год мешканець Володимир побачив вантажівку, яка заїхала на зелену зону. Каже, щойно діти й батьки пішли на Останній дзвоник, з машини почали розвантажувати будівельні матеріали. Тому одразу покликав інших жителів.

 

– Нас зібралося тридцятеро, одразу почали розпитувати про документи на спорудження кіоску. Але ці працівники поводилися хамовито, і не зважали на наші зауваження, – розповідає тернополянин Іван Авдєєв.

 

Після години сперечань жителі викликали поліцію. Перевіривши усі документи, поліціянти попросили забрати техніку та матеріали з прибудинкової території. Все ж мешканці не спокійні, кажуть свою позицію відстоюватимуть.

 

– Це зелена зона, сквер, який ми всі плекаємо. Нам чужого не треба, але своє нікому не віддамо. Просимо міського голову Тернополя Сергія Надала звернути увагу, – каже Жанна Кійко.

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Тернополян та гостей міста запрошують на 6-ті Наукові Пікніки

Наступна стаття

СБУ попереджає про можливу масштабну кібератаку (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.