За вбивство родича жителю Тернопільщини загрожує до 15 років ув’язнення

На Тернопільщині жителю села Жеребки Підволочиського району загрожуєвід 7 до 15 років позбавлення волі. Чоловік вбив брата своєї співмешканки. Обвинувальний акт у відповідному кримінальному провадженні правоохоронці вже скерували до суду.  

 

Вбивство підозрюваний скоїв наприкінці березня цього року. Слідчі встановили, конфлікт, спочатку виник між сестрою і братом. Згодом за жінку вступився її співмешканець. Спочатку бив родича руками, а далі взявся за сокиру. На момент вчинення злочину всі учасники конфлікту були у стані алкогольного сп’яніння.

 

За результатами судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала від відкритої черепно-мозкової травми з переломом кісток склепіння та основи черепа. Подальшу долю підозрюваного визначить суд.Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі для школярів відкриють літні табори

Наступна стаття

На Тернопільщині жінка вийшла з дому з чоловіком і не повернулась

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.