Власникам «Карти тернополянина» вхід на фестиваль Файне місто – безкоштовний

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

19 та 20 липня вхід на музичний фестиваль Файне Місто 2018 буде безкоштовним для усіх власників персоніфікованої «Карти тернополянина», незалежно від її виду – студентська, пільгова або звичайна. Головна умова – щоб вона була персоніфікована. Із собою відвідувачам також необхідно мати паспорт.

 

Фестиваль Файне Місто – Територія Вільних Людей відбудеться на території тернопільського іподрому. 19 липня буде нульовим днем на фестивалі, перші відвідувачі на який зможуть потрапити уже з 09.00 години ранку. Протягом дня тут працюватимуть усі фестивальні музичні локації та інтерактиви, окрім Main, Light та Dark Stage.

 

20 липня тернополяни зможуть безкоштовно почути на головній сцені виступи гуртів Карна, Pianoboy, ВВ та екс-вокалістки фінського симфо-метал гурту Nightwish Tarja Turunen. І це безкоштовно. Також у програмі цього дня ще виступи більше 30-ти гуртів зі всього світу. Детальну програму можна знайти на сайті: http://fainemisto.com.ua/  Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

У Тернополі агресивна собака кидалася на дітей

Наступна стаття

На Тернопільщині поліціанти без відома батьків допитали неповнолітнього

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.