Мама сказала жодного концерту не відміняти, – Олег Винник під час виступу у Тернополі

У Тернополі на міському стадіоні зібралися сотні людей. Послухати відомого українського співака Олега Винника з’їхалися люди з різних куточків краю. Незважаючи на трагедію, яка трапилася у родині артиста, в обласному центрі він концерт не відмінив. Олег Винник під час виступу повідомив: “Можливо, хтось осуджуватиме, але мама сказала жодного концерту не відміняти.”

 

Аншлаг. Квитки розкуплені. За межами стадіону також чимало прихильників творчості Олега Винника. Білетів вони не мають, але це не заважає їм насолоджуватися співом артиста.

 

Нагадаємо, на 81-му році пішла із життя мама Олега Винника Ганна Яківна. Жінка померла у лікарні. Причина смерті – поки журналістам не невідома. В останні хвилини життя співак не зміг бути поряд з мамою. Адже сьогодні у нього концерт у Тернополі.

 

 

 

Попередня стаття

Тернопільська студентка мріє про цукерково-букетний бізнес (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині – черговий спалах кишкової інфекції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.