Минулої ночі на Тернопільщині трапилося п’ять пожеж

П’ять пожеж сталося минулої ночі на Тернопільщині. Рятувальники гасили вогонь у Підволочиському, Козівському, Теребовлянському, Збаразькому районах та у Борщеві.

 

«У селі Дружба Теребовлянського району на відкритому просторі горіло сміття. У селі Кам’янка Підволочиського району зайнялася суха трава. Завдяки зусиллям рятувальників, вогонь не перекинувся на інші об’єкти. У Борщеві  спалахнули електропроводи.  У Козівському районі у кузові вантажного автомобіля почало горіти сміття. В Збаразькому районі в селі Максимівка в приватному господарстві зайнялося сіно. Завдяки злагодженим зусиллям рятувальників, усі пожежі ліквідували. Постраждалих осіб немає», – повідомили в управлінні ДСНС в Тернопільській області.

 

Через підвищення температурних показників у краї зберігатиметься високий рівень пожежної небезпеки. Відтак краян просять боти обережними.

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині викрили підпільний цех з масового виготовлення фальсифікату

Наступна стаття

Попри смерть матері, Олег Винник не скасував концерт у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.