Нетверезий мотоцикліст разом із пасажиркою розїжджали Тернополем

Мотоцикл марки Suzuki Intruder поліціанти помітили на вулиці Винниченка у Тернополі 28 травня близько 23:50 години. Водій їхав не сам, позаду сиділа ще й пасажирка. Жінка була без шолома, що є грубим порушенням Правил дорожнього руху. Відтак, патрульні транспорт зупинили.

 

Під час спілкування виявилося, що у керманича відсутні ще й всі необхідні документи. Також в інспекторів виникла підозра, що водій знаходиться у стані алкогольного спяніння. Пройти алкотестер чоловік погодився. Прилад показав 2,64 проміле, а це – в понад 13 разів перевищує допустиму норму.

 

На водія патрульні склали протокол за керування в нетверезому стані та винесли постанову за порушення ПДР. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

Підполковник СБУ Руслан Муляр загинув за місяць до пенсії (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині викрили підпільний цех з масового виготовлення фальсифікату

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.