Вкінці травня на Тернопільщині передбачають приємне весняне тепло

Теплу сонячну погоду передбачають метеорологи останніми днями травня на Тернопільщині. За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, по всій території регіону обійдеться без опадів. Температура повітря підвищуватиметься майже до тридцяти градусів тепла.

«На Тернопільщині передбачається мінлива хмарність з проясненнями. Температурні показники вдень коливатимуться від двадцяти двох до двадцяти восьми градусів тепла. Вночі передбачається чотирнадцять – шістнадцять градусів вище нуля. Медико-метеорологічна ситуація другого типу. По всій території області – без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер східний 7 – 12 метрів за секунду, часом незначні пориви вітру», – повідомили в обласному гідрометеоцентрі.

За попередніми прогнозами метеорологів, до кінця травня передбачається тепла і сонячна погода, а от на початку червня можливі дощі.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернополяни вже «пляжаться» (Фото)

Наступна стаття

Тернополяни прощаються із загиблим підполковником СБУ (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.