Тернопільські правоохоронці вчергове вирушили на Схід (Відео)

Поліцейські роти поліції особливого призначення «Тернопіль» знову вирушили на Схід. Для кожного з бійців це вже далеко не перша ротаціяє. Проте, всі як один кажуть, що допоки є необхідність, продовжуватимуть нести службу на неспокійних територіях.

 

З напутніми словами та побажаннями звернувся до вояків тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Михайло Білецький: «Пам’ятайте, що це не просто служба, а відповідальна служба. Тому бережіть один одного, сумлінно виконуйте поставлені перед вами завдання, стежте за порядком. На вас – надія».

 

Поблагословив бійців на щасливу службу митрофорний протоієрей УПЦ Київського патріархату, отець Іван Лесик: «Хай боже благословення завжди буде з вами. Хай береже вас Всевишній, аби щасливо доїхати і повернутися до рідного дому. Ми всі вас чекаємо».

 

Старший інспектор групи кадрового забезпечення роти Тарас Куриляк каже, для всіх поліцейських це далеко не перше відрядження, тому свою роботу вони знають.
– Ми нестимемо службу на блокпостах. Головне завдання – контроль за людьми та транспортними засобами які перетинають лінію розмежування, щоб не допустити потрапляння на мирні території нелегальної зброї та контрабанди. Також допомагатимемо своїм колегам зі Сходу забезпечувати охорону громадського порядку та протидіяти злочинності.
Відрядження на сході триватиме для бійців роти патрульної служби поліції «Тернопіль» два місяці. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

У нетверезого тернополянина представник ромської національності викрав телефон

Наступна стаття

У міні-зоопарку на Тернопільщині лев поранив дитину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.