Тернополянам пропонують обміняти цигарки на цукерки

Завтра у Тернополі пройде традиційна акція «Обміняй цигарку на цукерку». Жителів обласного центру закликають відмовитися від цигарок на користь солодощів.Також тернополян консультуватимуть щодо здорового харчування.

Тернополянам пропонують відмовитися від поганих звичок і вести здоровий спосіб життя. На Театральному майдані Тернополя роздаватимуть цукерки в обмін на цигарки.

«Акція у Тернополі пройде 31 травня на літній сцені Театрального майдану. Під час акції можна буде обміняти цигарки на цукерки. Також тернополянам розповідатимуть про наслідки паління, і консультуватимуть щодо здорового способу життя. Ми запрошуємо до участі в акції, у рамках якої будуть надаватися консультації лікарів, окрім цього буде можливість поміряти тиск», – повідомила прес-секретар управління охорони здоровя ОДА Ірина Байдюк.

 

Підготувала Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

У Кутківцях поблизу Тернополя викрали 10 каналізаційних решіток

Наступна стаття

31 травня – Всесвітній день блондинок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.