У Тернополі спеціаліста Держпродспоживслужби затримали на хабарі

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі правоохоронці затримали одного з провідних спеціалістів Тернопільського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби. Службовець за погодження  та видачу санітарного паспорту на складське приміщення вимагав у підприємця хабара. Сума неправомірної вигоди становила 4 тисячі гривень. Чиновника спіймали «на гарячому» під час отримання коштів.

 

Слідчі встановили, до підозрюваного звернувся голова одного з місцевих акціонерних товариств. Підприємець хотів отримати дозвіл та виготовити санітарний паспорт на склад. У ньому аграрій планував зберігати засоби для захисту рослин. Провідний спеціаліст погодився посприяти у виготовлені необхідної документації, однак оцінив свою допомогу у чотири тисячі гривень.

 

Кримінальне провадження відкрили згідно частини 3 статті 368 Кримінального кодексу України – неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище. Слідчі дії тривають. Вирішують питання про затримання підозрюваного згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Повдіомляє Досьє102.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині затримали реалізаторів фальшивих доларів

Наступна стаття

У нетверезого тернополянина представник ромської національності викрав телефон

One Comment

    Avatar
  • Відмажеться, бачили, чули.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.