Сьогодні на велосипедах змагатимуться наймолодші тернополяни

Сьогодні у Тернополі стартують дитячі велосипедні перегони під назвою «Круті вітражі». У змаганнях братимуть участь діти від двох до десяти років.

 

Відбудуться змагання у парку Тараса Шевченка о сімнадцятій. На годину раніше розпочинається реєстрація, – кажуть організатори. Всім учасникам обіцяють цікаву розважальну програму і подарунки.

«Круті вітражі» завжди викликають захоплення у наймолодших жителів нашого міста. Ми запрошуємо дітей разом зі своїми батьками. Змагання відбуватимуться по категоріях: 2 – 4 роки, 5 – 6 років, 7 – 8 років, 9 – 10 років. Усіх чекаємо на центральній алеї парку імені Тараса Шевченка о четвертій вечора», – повідомили у Тернопільському міському центрі фізичного здоров’я.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

У ресторані Борщова знайшли кишкову інфекцію

Наступна стаття

На Тернопільщині мама знайшла 7-річного сина мертвим у водоймі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.