Тернополяни можуть не курити цигарки (Відео)


 

Двадцять років поспіль, 31 травня, вважають Всесвітнім днем без тютюну. Цей день оголосила Всесвітня організація охорони здоров’я для того, щоб проблема тютюнопаління зникла. Однак, проблема і боротьба з нікотином триває досі.

 

За даними ВООЗ в світі від причин, пов’язаних з курінням, щорічно передчасно вмирають більше, ніж від дорожньо-транспортних пригод, вживання наркотиків, або від СНІД.

 

Кинути палити нелегко. Але тернополяни вважають не курити цигарки можна, якщо захотіти, – опитування дивіться у проекті “Власне бачення” Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині понад 161 тисяча жителів підписали декларації з сімейними лікарями

Наступна стаття

У Тернополі затримали нетверезого водія-втікача

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.