У ресторані Борщова знайшли кишкову інфекцію

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У двох відвідувачів  закладу  громадського харчування  Борщова «Ресторація MISTO» зареєстрували захворювання  на гострий  гастроентероколіт, – повідомляє місцевий міжрайонний відділ «ДУ Тернопільський обласний лабораторний центр МОУ України».  Працівники відповідних служб розпочали епідрозслідування та проведене обстеження даного закладу.

 

Станом на 29 травня зареєстрували 10 випадків захворювання. З них – у двох гострий ентероколіт невстановленої етіології 2 хворих та у 8-ми гостра кишкова інфекція невстановленої етіології. Всі хворі відвідували заклад громадського харчування «Ресторація MISTO» 24-25 травня.

 

У зв’язку із реєстрацією спалаху кишкової інфекції, ймовірно пов’язаної із об’єктом громадського харчування, роботу закладу  громадського харчування  Борщова «Ресторація MISTO» з 29 травня призупинили. Також відсторонили від роботи окремих працівників закладу по причині непройденого профілактичного медичного огляду. Слідство триває. Повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Попередня стаття

У Тернополі затримали нетверезого водія-втікача

Наступна стаття

Сьогодні на велосипедах змагатимуться наймолодші тернополяни

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.