У Тернополі затримали нетверезого водія-втікача

У Тернополі на Руській від патрульних намагався втекти водій автомобіля марки Volkswagen Passat. Рухаючись центральною вулицею міста, керманич порушив правила дорожнього руху. Порушення зафіксували патрульні й подали водієві сигнал про зупинку. Однак чоловік не греагував і намагався втекти. Завдали йому поліціанти.

 

Під час розмови з порушником поліціанти помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти тест на вміст алкоголю в організмі чоловік відмовився.

 

На 60-річного керманича інспектори склали 2 адмінпротоколи протоколи: за злісну непокору законній вимозі поліцейського (ст. 185 КУпАП) та за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП). А ще винесли постанову за керування автомобілем без відповідних документів (ст. 126 КУпАП). Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернополяни можуть не курити цигарки (Відео)

Наступна стаття

У ресторані Борщова знайшли кишкову інфекцію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.