У Тернополі обрали найгарнішу «Міні Міс» (Фото)

У Тернополі 19 дівчаток змагалися за титул «Міні Міс-2018». Маленьким учасницям – від 5 до 16 років. Кожна з них отримала свій титул та корону.

 

Юні красуні на сцену виходили тричі. Спершу дефілювали у сукнях у національному стилі. Другим був вихід під назвою «Діти сонця». І на останнє дефіле дівчатка вийшли у білих сукнях. Також вони демонстрували свої таланти та розповідали, що для них означає щасливе дитинство

 

Загалом кожна з 19 красунь отримала свій титул. Журі визначило чотири принцеси Тернополя, маленьку Міс Тернополя, юну Міс 2018 тощо. Переможниці офіційних номінацій представлятимуть місто Тернопіль на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах краси.

 

Фото з соцмереж.

Сьогодні Софійка передала корону новій Міні-Міс-Тернопіль‘2018.. Дівчата-учасниці конкурсу2017/2018 були просто чудові!!!

Опубліковано Igor Derkach Пʼятниця, 1 червня 2018 р.

Попередня стаття

Маю право на час за комп’ютером, – тернопільський школяр (Відео)

Наступна стаття

Заліщани розповіли, як вирощують найсмачніші в Україні томати (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.