Водій автобуса з Тернополя потрапив у страшну аварію (Фото)

На Рівненщині у автобус, яким кермував тернополянин, врізався «Renault Megane». Як повідомляють правоохоронці водій легківки здійснюючи маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автобусом «Setra» сполученням «Київ-Львів», яким керував 35-річний терн полянин.

 

Унаслідок ДТП важкі травми отримав пасажир легковика, 30-річний рівнянин. Попри вжиті реанімаційні заходи життя чоловікові врятувати не вдалося. Також у ДТП травмувався водій «Renault» та ще один пасажир. Обох госпіталізували у травматологічне відділення.

 

Щодо автобуса, то на момент зіткнення у ньому перебувало 42 особи, з яких травмувалася лише 23-річна пасажирка, її госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоями та саднами. Решта пасажирів пересіли до іншого автобусу і поїхали до пункту призначення.

 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Обидва транспортні засоби поміщені на штрафмайданчики. У водія легковика відібрали зразки крові з метою визначення наявності алкоголю чи наркотиків.

Фото: Відділу комунікації поліції Рівненської області

Попередня стаття

На замковій горі у Кременці масштабні гуляння (НАЖИВО)

Наступна стаття

Подорожі – найприємніший спосіб розвиватися

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.