Аби «прикликати» гроші, житель Тернопільщини довірився мольфару і постраждав (Відео)


25 тисяч доларів «залив» у бетон мольфар, аби жителю Тернопільщини пощастило. Магічний ритуал віщун провів, а опісля – пропав. У результаті, ні грошей, ні обіцяного збагачення. Про крадіжку потерпілий повідомив у поліцію.

 

У відділку житель Збаразького району розповів, що познайомили його з провидцем друзі влітку минулого року. Під час застілля із новоявленим знайомим господар зазначив, що живе сам: дружина трагічно загинула в Італії, а син – на заробітках. Після почутого віщун заспокоїв нового знайомого і пообіцяв, що незабаром той отримає велику суму грошей.

 

Через деякий час до збаражчанина подзвонив молодший син з-за кордону. Він розповів, що до нього телефонував якийсь адвокат з Італії і хоче батькові дані, які він зрештою надав. Сторінку іноземного працівника феміди син сказав найти у соцмережах.

 

Потерпілий адвоката знайшов. Під час переписки служитель феміди повідомив, що чоловіку виплатять страхівку за смерть дружини, а це близько 250-300 тисяч євро. Для цього потрібно виготовити закордонний паспорт та підготувати пакет документів. Згадавши передбачення мольфара, чоловік вирішив поділитися цією новиною із віщуном.

 

–  Сюда-туда переговорили. Тоді він говорить, для того щоби «наверняка», треба і з твоєї сторони гроші залучити. Тому що гроші притягують гроші. Треба, принаймні, 20-25 тисяч – 10 відсотків від тої суми, що я мав получити. Я погодився, – каже потерпілий.

 

Для проведення ритуалу притягування грошей ворожбит наказав підготувати свячену воду, ікону Георгія Переможця, гіпс та землю з могили дружини. При зустрічі мольфар збив ящик з дощок під розмір ікони і почав готувати спеціальну суміш. Чоловік все необхідне виніс і гроші теж. Мольфар почав замішувати гіпс.

–  Замісив і запитав, земля де. Я кажу, чого ти зразу не сказав. А мольфар відповів, що давай сюди її. Я, можна сказати, машинально гроші лишив на столі біля нього і побіг по землю. Буквально півхвилини мене не було. Виходжу, а він вже частину того гіпсу залив. Кажу, а гроші де. А він, та де – та тут, залив, – розповів потерпілий.

 

Мольфар попередив, не розбивати залиту суміш до тих пір, поки не отримає грошей з Італії. Час йшов, довірливий чоловік уже встиг виготовити документи та відкрити рахунки у банку для зарахування страхівки. Проте поспілкуватися з адвокатом не вдалося – той перестав відповідати у соцмережах.

 

Не зміг зв’язатися він і з віщуном. А після того, як його товариш розповів, що позичив “пророку” півтори тисячі доларів, які той не повернув, вирішив звернутися до поліції. Заніс туди ящик і під час зйомки на відеокамеру розвалили гіпсовий сховок. Там грошей не було – лише ікона та целофан. Чоловік повідомив у поліцію.

–  Оперативно-розшуковими заходами встановили особу шахрая. Ним виявився тридцятидвохрічний житель Львівської області, – каже начальник сектору кримінальної поліції Збаразького відділення поліції Михайло Цвях. 

 

 

Попередня стаття

Вольєр із левицею, яка напала на маленького тернополянина, додатково огородять (Відео)

Наступна стаття

Чому тернополянам корисно їсти кашу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.