Тернополян взялися штрафувати за паління у громадських місцях

Штраф за паління у громадських місцях – від 51 до 170 гривень. Від початку року патрульні оштрафували 35 краян.

«Закурив цигарку – отримав штраф
Хочемо нагадати громадянам про адміністративну відповідальність щодо куріння тютюнових виробів у заборонених законом місцях.
Відповідно до статті 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушeння куріння тютюнових виробів у місцях, де це заборонено законом, а також в інших місцях, визначених рішенням відповідальної сільської, селищної, міської ради, – тягне за собою попередження або накладення штрафу від 51 грн. до 170 грн.», –  повідомляє прес-служба Патрульної поліції області.

Перелік заборонених місць для куріння встановлює Закон України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення» та правила благоустрою окремого населеного пункту.
Від початку року патрульні поліцейські склали 35 адмінматеріалів щодо куріння тютюнових виробів у заборонених місцях.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Тернополянка обікрала 19-річного хлопця

Наступна стаття

Провівши магічний ритуал, житель Тернопільщини втратив 25 тисяч доларів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.