Тернополяни нарікають на аераційні фонтани (Відео)

Аераційні фонтани, встановлені на набережній тернопільського ставу, дошкуляють тернополянам. Через вітер струмені води спрямовуються не у водойму, а “поливають”  перехожих. Про це на сторінці у Facebook повідомив Олег Базар. Він, зокрема, написав:

– “В спеку буде неабиякий кайф від цього. Але в плані професійності підходу до справи то таки “не фонтан”.

Тернополяни жваво обговорюють пост автора. Хтось погоджується, що фонтан спричиняє незручності для перехожих, а хтось, навпаки, не бачить в цьому нічого поганого. Мовляв, чудовий спосіб охолодитися у спекотню днину.

– “Треба поставити високий паркан. Але ХА! ,не думайте,дурних вже нема, будувати камяний чи з профнастилу. Полікарбонатік треба зафігачити. Можна різнокольоровий,щоб доповнював підсвітку каскаду Гронського.”

– Та що ж все не так! Можете – поміняйте напрямок вітру! Фонтан чим винний? Все чудово,не подобається,обійдіть іншою стороною,там не бризкає.”

– “Гарно було,почав їхати на веліку і не даїжаючи до половини і такий приємний душ.І не вертатись же назад.Змочило аж до трусів з переду зато спина суха осталась)))Потім трошки холодновато було їхати,поплювався,поматюкався але злості не було.Майже як під дощ попасти.”

– “Спецом пройшов через цю “водяну стіну”. Навіть при такому сильному вітрі воно більше йде як бриз, а не дощ (водяна пилюка, а не суцільні великі каплі води). Тому “як з відра” явно не змочить.”

Попередня стаття

Подорожі – найприємніший спосіб розвиватися

Наступна стаття

23 червня у Тернополі відбудеться парад випускників

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.