6 червня – День журналіста

День журналіста щорічно відзначають в Україні 6 червня. Дату обрали не випадково, у цей день в Брюсселі Національна спілка журналістів України переважною більшістю голосів була прийнята до Міжнародної федерації журналістів – найбільшої в світі організації професійних працівників ЗМІ.

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” щиро вітає колег із професійним святом. Бажаємо Вам успіхів у роботі та цивілізованого медіа-простіру, в якому було б представлене все розмаїття ідей і думок. З святом!

Попередня стаття

На Тернопільщині в аварії загинув пенсіонер, який йшов проїжджою частиною

Наступна стаття

На Тернопільщину йде незначне похолодання

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.