У Тернополі побудуть багатофункціональний «Палацу Спорту»

З 11 українських міст, які  представили нa розсуд комісії власні проекти, Тернопіль увійшов до списку тих міст, у яких незабаром з’явиться сучасний спортивний комплекс. Будівництво планують розпочати восени цього року. Розташований “Палац Спорту” буде на проспекті Злуки,3а і міститиме три тисячі глядaцьких місць. Відповідний проект затвердили 4 червня на засіданні міжвідомчої комісії з відбору об’єктів для надання субвенції на будівництво і реконструкцію Палаців спорту.

 

На будівництво об’єкту в Тернополі виділили 27 мільйонів гривень з державного бюджету. Відтак, дофінансують його спорудження вже за кошти з бюджету міста, – повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Сучасний мультиспортивний комплекс з трибунами та паркінгом вміщуватиме зaли для ігрових видів спорту, зокрема волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу та бадмінтону.  У приміщення, в якому прийматимуть всеукраїнські та міжнародні чемпіонати, планують перенести дитячо-юнацьку спортивну школу греко-римської боротьби.

 

Зараз триває виготовлення проектно-кошторисної документації, після проходження експертизи оголосять тендер.

Попередня стаття

На Тернопільщину йде незначне похолодання

Наступна стаття

Маю право на повітряну кульку, – тернопільський школяр (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.