У Тернополі трапилося ДТП через недотримання дистанції

У Тернополі на вулиці 15 Квітня зіткнулося два автомобілі. Причиною ДТП поліціянти називають недотримання безпечної відстані.

«Сьогодні близько четвертої години ранку надійшло повідомлення про те, що на вулиці 15 Квітня виникла ДТП між автомобілями марки Опель та марки Фольксваген. Встановлено, що водій Фольксваген, 1952 року народження, керуючи автомобілем не дотримався безпечної дистанції по вулиці 15 Квітня і допустив зіткнення з автомобілем Опель. Пасажиру автомобіля Фольксваген 1968 року народження було викликано швидку і госпіталізовано», – повідомила прес-секретар Патрульної поліції Тернопільщини Оксана Смільська.

Як повідомляють у Патрульній поліції область, недотримання безпечної дистанції – причина більшості аварій.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

«Довіряю більше, ніж владі» – тернополяни про ЗМІ (Відео)

Наступна стаття

Онлайн-трансляції – наша фішка і гордість, – засновники інтернет-телебачення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.