Близнюки розмовляють на особливій мові – “своїй”

Хто з нас хоч раз у житті не мріяв про брата або сестру близнюка? Адже тоді можна хитрувати і жартувати над оточуючими, а також у вас є ще один друг, якому можна довіряти. Для багатьох мати свою точну копію здається цікавим, захоплюючим. Отже, давайте дізнаємося детальніше про життя таких людей. Вашій увазі ми представляємо найбільш цікаві факти про близнюків:

 

На можливість народження близнюків впливає не тільки генетика, але і кількість пологів і вік. Зазвичай близнюки народжуються у жінок, які старші за 30 років. Середня ж тривалість вагітності близнюками становить 9 місяців і 3 дні. При цьому найбільш сприятливим збільшенням ваги для мами є 20.41 кг.

 

Однією з особливостей близнюків є те, що у них є своя мова. Однак вона виявляється лише в період, коли вони починають говорити. Зазвичай спочатку діти неправильно і невиразно вимовляють слова. Багатьом їх ще не зрозуміти. Але близнюки все ж розуміють один одного, і тому, здається, що у них є своя власна мову.

 

Вчені  з’ясували, приблизно чверть з усієї кількості близнюків є дзеркальною копією свого брата або сестри. Якщо, приміром, в однієї дитини родимка на правій щоці, то у другої вона буде на лівій. Або ж якщо один близнюк правша, то другий лівша.

 

А ось вам на замітку інформація про те, як відрізнити близнюків. Зверніть увагу на пальці, їх відбитки будуть дуже сильно відрізнятися. При цьому варто відзначити, що ДНК у них мають однакову структуру.

 

Батькам, які вже виховують близнюків, бажаємо терпіння і подвійної радості від кожного досягнення їхніх малюків. Тим же парам, які мріють про таке щастя – дізнатися про особливості таких діток якомога більше, аби потім батьківство приносило лише задоволення і безмежну окриленість.

 

Попередня стаття

У селі поблизу Тернополя 120 га землі роздали чужим (Відео)

Наступна стаття

8 червня – Міжнародний день домогосподарки і домохазяїна

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.