На Тернопільщині з вікна випала дитина

Однорічний малюк випав з вікна четвертого поверху у селі Білокриниця Кременецького району. Маля з важкими тілесними ушкодженнями госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні, а згодом перевезено до дитячого обласного лікувального закладу.

«Малюку виповнилося лише рік і два місяці, проте він уже зміг самостійно вибратися на підвіконня і через відчинене вікно, закладене москітною сіткою,  випав з висоти четвертого поверху. Подія трапилася п’ятого червня о 17.20. До чергової частини Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої допомоги про те, що в селі Білокриниця з квартири, розташованої на четвертому поверсі, випав хлопчик, 2017 року народження», – повідомляє ГУ Національної поліції в області..

Поліцейські встановили: на момент нещастя в помешканні була мати хлопчика – жінка поралася на кухні і малюк був поруч та в якийсь момент поповз до кімнати. Нещастя трапилося в лічені хвилини.

Випадки, коли діти випадають з вікон, – не рідкість. Тому поліцейські застерігають батьків: не залишати відчиненими вікнами, стежити, аби біля підвіконників не стояли меблі з допомогою яких малюки можуть дістати до віконних рам.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Найстрашніші критики для журналістів – це вони самі

Наступна стаття

На дамбі тернопільського ставу замінять 32 електроопори

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.