На Тернопільщині у колодязі знайшли мертвого чоловіка

Трагедія трапилася у селі Солоне. До правоохоронців Заліщицького відділення поліції звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що її брат відсутній по місцю проживання та не відповідає на телефонні дзвінки.

 

Працівники поліції розпочали пошуки зниклого. На жаль, знайти живим 35-річного чоловіка не вдалося. Його тіло виявили в колодязі, розташованому на вулиці у селі. Слідів насильницької смерті на тілі загиблого не виявлено. За попередніми даними чоловік, витягуючи відро з криниці занадто перехилився та впав у воду. Детальні причини смерті встановлюють експерти. Тривають слідчі дії. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

Це важка праця, – кременчани про день домогосподарки (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині за вимагання коштів ув’язнили двох чоловіків

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.