У Тернопільській облраді домовилися: доопрацьований перспективний план людей влаштовує (НАЖИВО)

 

На сесії Тернопільської облради розглядають перспективний план формування територій об’єднаних громад. Минулої сесії, у вівторок, це питання не вирішили.  За три дні перерви його мали доопрацювати. Вирішували, які села хочуть приєднатися до Тернопільської громади, а які самостійно готові формувати громаду. Відтак, узгодили – Білецька, Острівська, Підгородянська, Тернопільська, Настасівська, Киданецька громади будуть.

 

За утворення громад тернопільського району проголосували, за – 54. Згідно з перспективним планом до Тернопільської громади увійдуть чотири сільські ради: Курівська, Чернилівська, Малашівська, Кобзарівська.

 

У сесійній залі є представники навколишніх сіл, поліція та депутати ВР України. Аби потрапити на сесію потрібно пройти реєстрацію.

 

Нагадаємо, у вівторок на третє пленарне засідання восьмої сесії обласної ради приїхали мешканці Білої. Вони вимагали затвердити об’єднану територіальну громаду з центром у селі Біла. До Білецької громади бажають приєднатися села: Великий Глибочок, Чистилів, Ігровиця, Івачів та Плотича. Тоді питання не вирішили через суперечки та бійки.

 

 

 

Попередня стаття

На сесію Тернопільської облради люди збираються за годину до початку засідання (НАЖИВО)

Наступна стаття

Це важка праця, – кременчани про день домогосподарки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.