9 червня – Міжнародний день друзів

Дружба – це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Не буде байдужим, сповнений відвертості. Позитивність дружніх відносин важко заперечити. Вона цінувалася завжди і в усі часи.

 

Дружба між людьми буває різною і зовсім не обов’язково підтримувати щоденний контакт, це і не потрібно. Потрібна звичайна увага, якою ми, навіть без шкоди для себе, можемо з легкістю поділитися.

 

В День друзів ми вітаємо всіх наших читачів та глядачів! Не забудьте привітати ваших друзів! Приділіть хвилинку Вашої уваги. Бажаємо Вам всіх благ і нехай Ваша дружба ніколи не зникне! Зі святом Вас, друзі!

Попередня стаття

Поблизу ставу ДТП. Рух транспорту ускладнений (Фото)

Наступна стаття

Тернополянин лаяв і шарпав поліцейських, які зупинили його за порушення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.