Чи існує справжня дружба, як гадаєте?

… Хтось ходить і хвалиться всім, що у нього повно друзів, а хтось навпаки каже, що навіть нема з ким випити “1517”. Чому у людей такі різні погляди? Все просто, люди просто не вміють виділяти із великої маси людей знайомих і друзів.

 

От, наприклад, у соціальній мережі у вас є 524 друга. Ви справді можете їх назвати друзями? Думаю, відповідь очевидна – це не друзі, а просто люди, яких ви знаєте. Деяких людей просто додали для кількості. Із більшістю не спілкуєтеся, а видаляти їх якось тепер не пасує.

 

Але, це віртуальне життя. Є ще реальне життя, де на вашому життєвому шляху зустрічається багато людей. З одними ви дружите день, з іншими – місяць, а є і такі, що на все життя.

 

Чи є справжні друзі? Можливо і є, але це одиниці. Чому так? Ви народжуєтеся, проходить дитинство, маєте друзів, але з часом інтереси у вас змінюються і ці вже екс-друзі просто зникають. Згодом ідуть у різні училища, на навчання, там також з’являються друзі, але з часом і вони зникають.

 

У кожної людини з часом починає створюватися сім’я, народжуються діти і так далі. Друзі поступово відходять на другий план. Досить часто існували такі ситуації, коли були люди, дружили, у когось там особисте життя складалося добре, у когось ні. І ось ці, у кого не складалося згодом починали заздрити, починалися сварки і, як наслідок, не ставало друзів.

 

Також дуже багато залежить від матеріального стану друзів. Якщо ти дійсно друг, то не будеш вимахуватися тим, що ти більше заробляєш. На жаль, не завжди так буває.

 

Будьте уважні при виборі друзів. А ви вірите у справжню дружбу?

 

Джерело: Vorobus.com

Попередня стаття

У Тернополі пройде півмарафон-2018 з легкої атлетики

Наступна стаття

Основна сесія ЗНО 2018 – на фінішній прямій

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.