У Тернополі пройде півмарафон-2018 з легкої атлетики

Півмарафон-2018 стартує у Тернополі через тиждень – 17 червня. Відтак жителів міста запрошують приєднуватися. Наразі в обласному центрі відбуваються спеціальні тренування у вигляді пробіжок навколо тернопільського ставу.

 

Легкоатлети збираються у Тернополі кілька разів на тиждень. У програмі тренувань: розминка і пробіжки навколо ставу.

«Попереду у нас – новий масовий захід – Тернопільський півмарафон 2018. Це спортивний забіг, який передбачає кілька дистанцій для дорослих (21, 10, 5 км) та окрему програму для маленький любителів бігу. Півмарафон стартує за тиждень. Тож попереду в нас ще дві масові пробіжки: у неділю та у середу о 19.30. Є можливість побігати навколо тернопільського ставу з компанією тернопільських бігунів. Щоразу збираємося біля центрального причалу», – розповідає співорганізатор забігів у Тернополі Олександр Хома.

 

Вікторія Неборак

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають спеку і дощі

Наступна стаття

Чи існує справжня дружба, як гадаєте?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.