У Тернополі стартував відкритий чемпіонат з пляжного самбо

Турнір з пляжного дитячого самбо вперше організували у Тернополі на пляжі «Циганка». Змагалося більше сотні дітей з Тернополя і Києва.

«Ми запросили на змагання безпосередньо тих, що займаються самбо, а також борців. Тобто тих спортсменів, які займаються вільним стилем боротьби. Також була можливість приєднатися до змагань відпочивальникам на пляжі. Змагання відбуваються на піску з мінімальними ушкодженнями. Перемагає той, хто першим зробить кидок», – каже виконавчий директор Тернопільського обласного осередку Національної федерації самбо України Віталій Гнатишин.

 

Чемпіонат з пляжного самбо проводять вдруге в Україні та вперше у Тернополі. Наступного року в обласному центрі планують організувати Всеукраїнський чемпіонат пляжного самбо.

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернополянин лаяв і шарпав поліцейських, які зупинили його за порушення

Наступна стаття

На Тернопільщині передбачають спеку і дощі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.