Основна сесія ЗНО 2018 – на фінішній прямій

Зовнішнє незалежне оцінювання з географії складали тернопільські абітурієнти. У тестуванні з цього предмету участь взяло понад 2600 випускників. ЗНО відбувалося у десяти пунктах.

 

«Тестування з географії тривало 150 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 56. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання – 94. В області працює десять пунктів тестування», – повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

До слова, 11 червня абітурієнти складатимуть тестування з фізики, 13 червня – з хімії. Після завершення основної сесії ЗНО, абітурієнти отримуватимуть результати на особисті сторінки.

Підготувала Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Чи існує справжня дружба, як гадаєте?

Наступна стаття

У Тернополі на «Галицькій дефіляді» пригощають, наливають та стрижуть (Фото, відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.