На Тернопільщині автобус збив 19-річну дівчину

На Борщівщині водій автобуса марки Van Hool збив 19-річну жительку Хмельниччини. Дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі Борщів-Заліщики. За словами водія, потерпіла раптово вибігла і-за іншого автобуса, припаркованого на узбіччі. Кермувальник її не помітив і не встиг загальмувати.

 

Дівчину медики госпіталізували в реанімаційне відділення. У  неї лікарі зафіксували політравми, закриту черепно-мозкову травму, переломом кісток черепа, забій головного мозку та закриту травму грудної клітки. Постраждала у важкому стані.

 

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

До Тернополя прибув перший муніципальний автобус

Наступна стаття

До Тернополя приїхали, бо тут немає конкуренції, – затримана сутенерка (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.