На Тернопільщині сина та товариша єгеря впіймали на браконьєрстві

На Івачівській водоймі біля села Малашівці Зборівського району інспектори Тернопільського рибоохоронного патруля під час вечірнього рейду впіймали двох браконьєрів. Чоловіків затримали на гарячому, обоє жителі села Чернихів. Один із порушників виявився сином єгеря Тернопільської МРО УТМР Богдан Кремінь, інший – товариш того самого єгеря Ігор Лепіх, – йдеться на сайті Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”.

 

Браконьєрів затримали о 00:45 годині вже з уловом, а це значить сітки, що стояли на воді по серед білого дня під пильним оком єгерів УТМР, – йдетьс у повідомленні. У порушників виявили 6 промислових сіток ручної роботи з капронової нитки по 70 метрів кожна, металевий човен та більше 100 кілограм риби. Зокрема, щука 6 штук, лин 101, карась 33 штуки, окунь і лящ – по дві штуки.

 

На порушників склали два адмін-протоколи за ч.4 ст.85 КУпАП. Сітки, рибу та човен вилучили. Збитки завдані Державі близько 30 тисяч гривень. Також вирішують питання щодо внесення відомостей в ЄРДР за ст.249 Кримінального кодексу України – Незаконе зайнятя рибним промислом. Повідомляє Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”.

Попередня стаття

До Тернополя приїхали, бо тут немає конкуренції, – затримана сутенерка (Відео)

Наступна стаття

Подорожуємо без меж, – тернополяни про рік роботи безвізу (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Ссуки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.