Близько 10 тисяч гривень збитків завдали довкіллю тернопільські рибалки

30 адміністративних протоколів з початку року оформили інспектори муніципальної поліції за незаконний вилов риби на Тернопільському озері. З них – 28 протоколів за ч.3 ст. 85 КУпАП, 1- протокол за ч.4 ст.85КУпАП та 1 протокол за ч.3 ст. 85 передано до Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області за ознаками порушення ст. 249 ККУ.

 

Незаконним виловом риби правопорушнии нанесли навколишньому середовищу збитків на суму 7 тисяч 320 гривень. Повідомляє Управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

Тернополян попереджають про можливість відключення гарячої води через несплату

Наступна стаття

На Тернопільщині учні замість випускного поїхали на Дністер (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.