Тернопільським активістам погрожують, тому вони скликають віче

Не дати забудувати парк Національного відродження, закликає тернопільський активіст Олег Синовець. На своїй сторінці у Фейсбук чоловік анонсував Народне вічі, яке відбудеться завтра в 20.00.

 

– Друзі, я рідко когось про щось прошу, але справа дійсно серйозна. Парк Нацвідродження намагаються зухвало забудовувати різними способами: під захистом охоронної фірми, під прикриттям поліції, в нічний час доби… Нам погрожують розправою, тортурами та навіть вбивством.

 

Нас затримує поліція, проводить обшуки, з нами намагаються домовитися, хочуть купити… Вони не розуміють того, що є речі значно важливіші за гроші, такі як честь, совість, гідність!

 

Жодної домовленості, жодної поступки, жодного кроку назад не буде! Боротьба триватиме до повної перемоги!

 

Наш найбільший ресурс – ЦЕ ВИ! КОЖЕН З НАС! Лише зорганізувавшись разом ми зможемо подолати злоякісне утворення, яке з’явилося в парку Нацвідродження.

 

Запрошую усіх на Народне віче в парку, яке відбудеться в середу о 20 год на території незаконної забудови (за чортовим колесом, між кафе “Арарат” та об’їзною).

 

Пам’ятайте, що наша пасивність є найбільшою небезпекою. Покажімо скільком людям важливо ЗБЕРЕГТИ ПАРК, – написав пан Олег.

 

Як уже розповідав сайт «Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР» наприкінці квітня у парку Національного відродження активісти зруйнували паркан, щоб зупинити забудову.

 

Як пройде акція завтра – дивіться НАЖИВО на сторінці «МедіаТОРа» у Фейсбук.

 

Попередня стаття

Райцентр на Тернопільщині засипало градом (ВІДЕО, ФОТО)

Наступна стаття

Десять психологічних трюків, які діють на всіх

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.