У чоловіка, який зірвався з 11 поверху новобудови, вагітна дружина (Відео)


Під час будівельних робіт з 11 поверху новобудови впав 22-річний тернополянин. Життя хлопця врятувати не вдалося. Василь загинув на місці ще до приїзду карети швидкої допомоги. У хлопця залишилася вагітна дружина.

 

– Василь прийшов з армії та пішов на роботу. Три місяці пропрацював на будові. Місяць тому – одружився. А минулого тижня відсвяткував свої 22 роки. Він не був п’яним на роботі, просто працював на риштуванні, іншої страховки  не мав. Освіти відповідної також не мав. Просто виріс в селі, вмів мурувати. Він роботящий був, не боявся роботи і мусив заробляти, бо молода сім’я, вагітна дружина, – розповідає друг загиблого Мар’ян.

 

Очевидці події кажуть, трагедія сталася близько 11 години.

– Цю багатоповерхівку давно будують. Дехто з власників квартир вже робить ремонти всередині. А хлопці-будівельники ще утепляли новобудову. Як це сталося ніхто не знає. Бо роботи проводилися позаду будинку. Спочатку казали, що хлопця скинули з 11 поверху. Зараз кажуть, що впав сам, – розповідає мешканка сусіднього будинку пані Віра.

 

У поліції відкрили кримінальне провадження.

– За даним фактом Тернопільський міський відділ поліції вніс відомості  в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною другою статті 272 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Оперативники встановлять, чи був загиблий прикріплений страхівкою, а також безпечність самих риштувань. Окрім цього, вони перевірятимуть усю документацію, осіб, які входили до будівельної бригади, а також те, що вони мали робити, – каже начальник слідчого відділення Тернопільського відділу поліції Віталій Сиротюк.

 

Попередня стаття

Тернопільським абітурієнтам обмежили кількість спроб для вступу у виші

Наступна стаття

Півмільйона, аби тернополяни безпечно купалися на «Циганці» (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.