Чому білі ведмеді не їдять пінгвінів?

Чому білі ведмеді не їдять пінгвінів? Це питання іноді ставлять навіть на олімпіадах з біології. Відповіді бувають різні. Наприклад, кажуть, що ведмедям не подобається запах пінгвінів.

 

Також існує думка, що при вигляді ведмедя пінгвіни стрибають у воду і легко рятуються від білих хижаків. Однак все насправді набагато простіше.

 

Вся справа в тому, що пінгвіни і білі ведмеді живуть на різних полюсах Землі. Пінгвіни живуть на південному полюсі в Антарктиді, а білі ведмеді на північному в Арктиці. І зустрітися їм не судилося. Може це й на краще)

 

Джерело: Тут Цікаво

Попередня стаття

На будмайданчику у тернопільському парку горить вогонь (Наживо)

Наступна стаття

14 червня – Всесвітній день донора крові

One Comment

    Avatar
  • Класс… Гениально!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.