Головування в родині – справа виключно добровільна, – Леся Поліщук

Всьо, мене порвало!!!! В хлам!!! На друзки!!!!
Я чоловіків люблю. Чесно. Мене бісить, коли деякі жіночки ставляться до них як до непотребу. Я також християнка, отже в мене є оте розуміння що “двоє з’єднались в одне”
Головування в родині – справа виключно добровільна і як на мене цю місію бере на себе той хто морально готовий брати на себе відповідальність. Але це необов’язково, бо коли “двоє стали одним” досить природньо, що рішення приймаються спільно після наради. Ладно я не про те… Я про СЕКТУ. Бо вибачте, але тільки секта, в голові у якої сміття і безлад може написати ось таку петицію – прошу почитайте повністю)))))) Так висєри хворих мізків ще й поширюють нібито притомні друзі!!!

ІТАК ПЕТИЦІЯ СЕСТРИНСТВА СВЯТОЇ ОЛЬГИ ДО МАРІУПОЛЬСЬКИХ ДЕПУТАТІВ:

Вельмишановні депутати Маріупольскої міської ради!

Загальновідомо, що Сестринство святої княгині Ольги вже багато років поспіль послідовно постулює необхідність протидії ЛГБТ та фемінізму, які поглиблюють наслідки секуляризації людей, і жінок зокрема, на втіху “новому матеріалістичному світові”.

Таким чином, однією з основних місій нашої організації в Україні (та світі) є збереження інституту сім’ї у споконвічному, патріархальному значенні цього святого слова.

А оскільки сім’я існує до тих пір, поки головою сім’ї є чоловік, то чоловік в сім’ї може бути виключно головою сім’ї, а утримувати і зберігати сім’ю – його прямий обов’язок. В той час як святим обов’язком будь-якої християнської Держави (а отже – і органів місцевого самоврядування) має буди збереження патріархальної ролі чоловіка в сім’ї на противагу екстремістським, антидержавним, антинаціональним і українофобським “гендерним” ідеологіям, які намагаються сучасного чоловіка спокусити і заплутати.

З огляду на це, місцевий осередок Сестринства святої княгині Ольги рішуче вимагає від Маріупольскої міської ради ухвалити конче необхідне рішення, яке зобов’яже кожну сім’ю в Маріуполі провести установчі збори, у протоколах яких чоловік в обов’язковому порядку мусить бути обраний головою.

З цими ж вимогами Сестринство святої княгині Ольги найближчим часом звернеться до усіх органів місцевої влади України, розпочавши таким чином безстрокову всеукраїнську кампанію за збереження ролі чоловіка у сім’ї.

Амінь!

Я БИ СКАЗАЛА П@ЗДЄЦ!!!!
РІШУЧЕ ВИМАГАЮТЬ ЗОБОВ’ЯЗАТИ КОЖНУ РОДИНУ ПРОВЕСТИ установчі збори бл@дь!!!! Де чоловік в ОБОВ’ЯЗКОВОМУ порядку !!!!!!!!! – мусить бути ОБРАНИМ (дадада ОБРАНИМ але в ОБОВ’ЯКОВОМУ порядку) головою.
КСТА про святий обов’язок християнської держави – вона бл@дь СВІТСЬКА, не зважаючи на те яку халамиду надіває президент в вільний від основної роботи час!!!

 

Джерело: сторінка у Facebook

Попередня стаття

Пільги на проїзд і безкоштовне навчання пообіцяв міський голова Тернополя громадам, які приєднаються

Наступна стаття

На Тернопільщині сільський храм ледь не злетів у повітря

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.