На Тернопільщині чоловік зрізав високовольтний кабель, щоб продати

Вісім метрів електрокабелю під напругою зрізав місцевий житель Збаражчини. Чоловік таким чином вирішив підзаробити. Збій в роботі електромереж в одному з сіл району помітили працівники РЕМу.

 

Згодом з’ясувалося, що причиною поломки є стороннє втручання – хтось зрізав кабель, який проводив струм від загальної електромережі до нежилого будинку. Встановили особу крадія поліціанти. Ним виявився 30-річний житель цього ж села. Чоловік зізнався, що мідну серцевину електрокабеля здав на металобрухт.

 

Крадієві за скоєне правоохоронці інкримінують частину 1 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка. Понесе відповідальність й підприємець, який без відповідної ліцензії скупляв металобрухт, відносно нього складено адмінпротокол за статтею 164 КУпАП. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

На Монастирищині через ревнощі до жінки чоловік порізав суперника

Наступна стаття

Жителям сіл, що приєднаються до Тернопільської громади, обіцяють пільги (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.