У тернопільських парках безпеку охоронятимуть патрулі на велосипедах

Громадський порядок у парках Тернополя охоронятиме вело патруль. Сьогодні двоє поліцейських на велосипедах заступили на зміну. Вони стежитимуть за правопорядком у гідропарку «Топільче» та парку ім. Тараса Шевченка. Згодом патрулюватимуть і центральну частину міста, а також територію Дальнього пляжу.

 

Інспектори стежитимуть за правопорушеннями та дотриманням громадського правопорядку тернополянами та гостями міста. Також будуть проводили роз’яснювальну роботу з громадянами та спілкувалися з допитливими дітлахами.

У поліції наголошують: патрульні мають з собою всі необхідні спецзасоби й відповідні адміністративні матеріали, тому відразу можуть реагувати та фіксувати правопорушення, щоб забезпечити громадський порядок.

Нагадаємо, вперше велопатруль у Тернополі запрацював два роки тому.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

На Тернопільщині у кювет злетіли дві автівки

Наступна стаття

На місці скандальної забудови, що в тернопільському парку, півсотні активістів (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.