У Тернополі через сварку з дружиною чоловік скоїв самогубство

У Тернополі через сімейний конфлікт чоловік вкоротив собі віку. 41-річний тернополянин, посварившись з дружиною, вибіг на балкон і стрибнув. Травми, отримані від падіння з 5-го поверху багатоповерхівки, виявилися несумісними із життям. Чоловік помер на місці.

 

Слідчі з”ясували, напередодні самогубства чоловік перебував у квартирі. Згодом додому із села повернулася його дружина з 10-річною донькою. Між подружжям виникла сварка. Чоловік вибіг на балкон та за лічені секунди стрибнув вниз.

 

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 ККУ. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

У жителів Тернопільщини масово гинуть бджоли

Наступна стаття

Відзавтра у Тернополі частково перекриють вулицю Стадникової

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.