У Тернополі розшукують пару, причетну до крадіжки (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=YXtRaYk4ixI
Правоохоронці просять допомогти встановити осіб, причетних до злочину. Незнайомців підозрюють у крадіжці мобільного телефону з магазину «Бери Вези», що знаходиться на вулиці 15 квітня у Тернополі.

 

Крадіжка трапилась 8 червня. Чоловік та жінка увійшли до крамниці та поцупили засіб зв’язку марки «Samsung», який працівник магазину залишив на касі. Камера відеоспостереження зафіксувала момент скоєння злочину.

 

Правоохоронці звертаються до краян: якщо ви впізнали даних осіб або знаєте їх місцеперебування, телефонуйте за номером у Тернополі 43-61-09, 067-208-02-25 або на лінію “102”.

Попередня стаття

Відзавтра у Тернополі частково перекриють вулицю Стадникової

Наступна стаття

Мешканці Тернопільщини підраховують збитки, завдані буревієм (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.