У жителів Тернопільщини масово гинуть бджоли

Три факти порушення ветеринарних правил, що спричинило загибель медоносних бджіл, задокументували поліціанти Тернопільщини. За фактом загибелі комах на пасіках краян відкрили кримінальні провадження.

 

Заявники розповіли, що на їх пасіках масово почали гинути медоносні бджоли. На їхню думку, причиною стало скроплювання хімікатами полів підприємствами області.

 

Відомості про події внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 251 Кримінального кодексу України –« Порушення ветеринарних правил, яке спричинило поширення епізоотії або інші тяжкі наслідки». Санкція якої передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п’яти років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Перевірку проводить Головне управління Держпродспоживслужби в області, спеціалісти якої встановлять причини загибелі комах. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

На вихідні на Тернопільщині припиняться опади

Наступна стаття

У Тернополі через сварку з дружиною чоловік скоїв самогубство

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.