Тернопільщина приймає участь в обговоренні “Нового курсу України” (Наживо)

Проект “Територія розвитку

У Києві на Всеукраїнському форумі триває обговорення стратегічної програми, завдяки якій Україна повинна стати сильною, незалежною європейською країною. Ініціатор Форуму “Новий курс України” – лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

 

Участь у спільному обговренні беруть предстаники різних регіонів держави, громадянського суспільства, бізнесу, автори і мас-медіа. Також свою думку та бачення висловлять кваліфіковані експерти, фахівці і міжнародні партнери.

 

Новий суспільний договір, новий економічний курс та екосистема життя людини – це три базові дискусійні платформи, на основі яких триватиме обговрення стратегічного курс розвитку держави.

 

За підсумками Форуму Юлія Тимошенко запропонуваластворити чотири платформи, які об‘єднають найсильніших інтелектуалів України, представників професійних кіл, громадянського суспільства, різних політичних команд.

 

Перша платформа вироблятиме твердий шлях до миру в Україні – як вийти зі стану війни, відбудувати сильний Донбас після зняття окупації, а також думатиме про те, як захистити ветеранів.

 

Друга платформа вироблятиме план дій щодо нового суспільного договору, як серця нової Конституції.

 

Третя платформа буде присвячена економічному курсу.

 

Четверта платформа буде присвячена створенню правильної гармонійної екосистеми життя людини: все, що оточує людину і все, що потрібно українцям для того,щоб почувати себе стабільно і щасливо.

 

Попередня стаття

Біля Тернопільської міської ради зібралися понад сотня активістів (Наживо)

Наступна стаття

Тернополяни озвучують проблеми депутатам міської ради (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.